Ansamblu Pastoral Dragomiresti a fost unul dintre cele mai ofertante si interesante proiecte pe care le-am realizat pana in momentul de fata.

Aflat sub patronatul Parohiei Dragomiresti-Vale, noul ansamblu pastoral va fi ridicat pe un teren in intravilanul comunei Dragomiresti-Vale, sat Dragomiresti- Vale, judetul Ilfov, in suprafata de 1.633,00 mp.

Gandit ca un ansamblu multifunctional care sa deserveasca enoriasii Parohiei Dragomiresti-Vale, acesta este format dintr-o Biserica cu o suprafata construita de 258 mp, un asezamant Socio-Pastoral in suprafata construita de 289 mp si un altar de vara, construit pe locul fostei biserici din localitate.

Biserica beneficiaza de un subsol partial ce va adaposti o capela mortuara de 52 mp, o sala multifunctionala de 116 mp si spatii de depozitare.

Asezamantul Socio-Pastoral aflat in imediata vecinatate a bisericii va avea o suprafata totala desfasurata de 457 mp fiind structurat dupa cum urmeaza :
La parter va fi o sala multifunctionala de 116 mp, bucatarie, grupuri sanitare, camera tehnica, oficiu si un hol.
Mansarda va adaposti o cancelarie de 32 mp, un spatiu multifunctional de 136 mp, spatiu tehnic, grup sanitar si hol.

Respectand rigorile impuse de traditia si docmele ortodoxe, intregul ansamblu pastoral a fost gandit in stil brancovenesc cu influente neo-romanesti.