Sa cunoastemechipaspecialistiioameniiARHITEM

Suntem o echipa cu experienta, ce se dedica total arhitecturii si elementelor conexe precum designul interior si amenajarile interioare. In cei peste zece ani de experinta efectiva in domeniul arhitecturii si design-ului, am reusit sa luam parte la numeroase de proiecte interesante, de la case si vile, pana la universitati, cladiri de birouri, hoteluri, spitale si chiar cladiri industriale.

MADALINA ELENA TOMA
MADALINA ELENA TOMAArhitect cu drept de semnatura / ARB-UK certified architect

Madalina Elena Toma

LIVIU STOICA
LIVIU STOICAArhitect diplomat

LIVIU STOICA

LAURA VULPE
LAURA VULPEArhitect diplomat

LAURA VULPE

NICOLAE VIDAN
NICOLAE VIDANEconomist

NICOLAE VIDAN

BOGDAN TOMA
BOGDAN TOMADesigner

BOGDAN TOMA

IULIA VLAD
IULIA VLADArhitect diplomat

IULIA VLAD

IULIAN PICIU
IULIAN PICIUArhitect Junior

IULIAN PICIU

ALINA VELICU
ALINA VELICUUrbanist cu drept de semnatura

ALINA VELICU

STEFAN RADULESCU
STEFAN RADULESCUInginer Geodez

STEFAN RADULESCU

DEFINITII ROLURI ARHITECTURA

ARHITECT DIPLOMAT

Arhitect cu diploma obtinuta in urma absolvirii Facultatii de Arhitectura.
Acesta are dreptul de a desena si intocmi proiecte/documentatii de arhitectura dar fara dreptul de a le depune in numele sau pentru obtinerea unor autorizatii in acest scop.

ARHITECT CU DREPT DE SEMNATURA

Arhitect cu diploma obtinuta in urma absolvirii Facultatii de Arhitectura + perioada de stagiatura efecturata de 2 ani in cadrul unui birou de arhitectura sub indrumarea unui arhitect senior, cu minimum 5 ani experienta (arhitectul indrumator este obligatoriu posesorul dreptului de semnatura) + sustinerea examenului pentru obtinerea dreptului de semnatura in cadrul Ordinului Arhitectior din Romania (OAR).
Dupa obtinerea dreptului de semnatura, arhitectul este inscris cu un numar in Tabloul National al Arhitectilor din Romania (TNA) ex: 6744 Toma Elena Madalina. In urma obtinerii dreptului de semnatura, arhitectul va avea dreptul sa realizeze orice documentatie pentru construirea oricarui tip de constructie cu obligativitatea respectarii legislatiei in vigoare.

ARB UK CERTIFIED ARCHITECT (ARCHITECTS REGISTRATION BOARD)

Arhitect cu dreptul de a realiza proiecte si documentatii in domeniul arhitecturii pe teritoriul Marii Britanii (United Kingdom).

DESIGNER

Design este un cuvant de origine engleza care înseamna proiect, desen (de conceptie), schita (de conceptie). Folosirea termenului in domeniul desenului liber (arta) este fortata si deci nerecomandata. Designer-ul poate participa la intocmirea proiectelor de arhitectura insa nu poate fi confundat cu un arhitect diplomat sau cu un arhitect cu drept de semnatura. De cele mai multe ori arhitectul este confundat cu designer-ul.
Un arhitect poate fi si designer prin natura pregatirii lui, insa un designer nu poate fi si arhitect. Designerul, de cele mai multe ori se rezuma la realizarea proiectelor de amenajari interioare/exterioare, design de produs, ex: mobilier, produse decorative, etc.

INGINER GEODEZ

Geodezia este o ramura a matematicii aplicate si a stiintelor pamantului care stabileste prin observatii si masuratori pozitia exacta a punctelor, figurilor si ariilor unor portiuni mari din suprafata terestra, identifica forma si dimensiunile Pamantului si variatiile gravitatiei terestre in spatiu tridimensional si in timp.
Inginerul Geodez executa masuratori topografice pe teren si efectueaza operatiuni de parcelare, comasare si dezmembrare terenuri agricole. Identifica, localizeaza si delimiteaza terenurile companiei pe baza titlurilor de proprietate sau contractelor de arenda.